FishSpa Center Rotterdam

 

 

Oorspronkelijk komen de Garru Rufa visjes uit de wateren van de stad Kangal in Turkije. In de wateren van Kangal zijn er weinig natuurlijke voedselbronnen en de Garra Rufa visjes zijn continue op zoek naar voedsel. Daardoor sabbelen de Garra Rufa visjes aan de huid van de lokale bevolking tijdens het baden.
Dit werd als zeer prettig ervaren en de inwoners verbaasden zich er over dat dit een helende werking heeft op het lichaam. Ook bij de toeristen bleef de helende werking van de Garra Rufa visjes niet onopgemerkt. De ondernemende inwoners uit deze stad zagen commerciële kansen en zo werden vele resorts en behandelmethodes een feit.

De Garra Rufa visjes sabbelen dode huidcellen en huidschilfers af van de opperhuid. Tijdens het sabbelen scheiden de Garra Rufa visjes een hoeveelheid enzymen af die een verzorgende en vitaliserende werking hebben op de onderliggende huid. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en eventuele stress/spanning verlaat het  lichaam. De huid voelt na deze natuurlijke peeling zacht en vitaal aan.

De geneeskrachtige werking van de Garra Rufa visjes helpt tevens cliënten met psoriasis, eczeem, jeuk en (overmatig) eeltvorming. De huid wordt rustiger, jeukt minder en voelt zacht aan.  Kortom, een weldaad voor de huid!

FishSpa Center Rotterdam biedt de cliënten de mogelijkheid om een natuurlijke peeling met de Garra Rufa visjes te ervaren.
De FishSpa behandeling wordt gezien als een unieke combinatie van ontspanning en gezelligheid.

De voeten worden gereinigd in een voetenbad en gecontroleerd op schimmel, kalknagels, zwemmerseczeem en overige wondjes. Doordat zwemmerseczeem een schimmelinfectie is wordt het gebruik van de FishSpa geweigerd. Dit ter voorkoming dat het water en ook de visjes worden geïnfecteerd.

Bij kalknagels en overige wondjes worden voorzorgsmaatregelen toegepast d.m.v. een teenhoesje of waterdichte pleisters. Na de FishSpa behandeling worden uw voeten ingesmeerd met een verzorgende crème.

Om de kwaliteit van het water en de visjes te garanderen zijn er enkele voorzorgsmaatregelen gewenst:

  • U dient zorg te dragen voor korte en schone teennagels.
  • Gebruik op de dag dat u een behandeling ondergaat geen huidolie, zalf of crème.
  • Gebruik op de dag dat u een behandeling ondergaat geen alcohol.
  • Gebruik op de dag dat u een behandeling ondergaat geen nagellak of nagellak remover.
  • Heeft u een kalknagel? Dan wordt de teennagel beschermd met een teenhoesje.
  • Cliënten met voetschimmel (zwemmerseczeem) worden niet toe gelaten in de FishSpa.

Elke maand wordt de FishSpa gecontroleerd op hygiëne, bacteriën, schimmels en diverse waterwaarden zodat de FishSpa optimaal kan functioneren.

FishSpa Center Rotterdam staat garant voor service en kwaliteit.

Bent u enthousiast geworden? U bent van harte welkom bij FishSpa Center Rotterdam. Uiteraard kunt u de FishSpa behandeling combineren met een massage.

Home